Andnings-övningar

Överansträngd, för lite sömn och för mycket stress? Det finns många sätt att hitta lugnet , utan att investera tusenlappar på massage och spa behandlingar. Allt du behöver är ett par av lungor , din andedräkt och 10 minuter eller mindre =) Bekväm , djupandning är nyckeln till avkoppling. Alla de traditionella avslappningsmetoder ( yoga , meditation , hypnos ) har en central fokus på andning.

1. Placera ena handen strax ovanför midjan och den andra på bröstet, rätt över bröstbenet. Dina händer kommer att berätta vilken del av kroppen och vilka muskler du använder för att andas .

2. Öppna munnen och försiktigt pusta utåt. När du gör detta så låter dina axlar och musklerna i överkroppen slappna av samtidigt som utandningen . Poängen med suckandet är inte att tömma lungorna utan att slappna av musklerna i överkroppen.

3. Håll munnen stängd och andas långsamt genom näsan genom att trycka ut magen. När du har inhalerat så mycket luft som du kan kan du sluta.
Testa denna teknik varje gång du känner dig stressad eller uppe i varv så ska du se att det hjälper.

Leave a Reply