Smoothies

Det är ingen hemlighet att smoothies är en fräsch och god dricka men det som många inte vet är att man kan lägga ner så mycket annat i smoothien som gör den till en vitaminbomb. Istället för att endast lägga in frukt och mjölk eller vaniljyoghurt så finns det andra mycket mer vitaminberikade alternativ. Få din dagliga dos av viktiga näringsämnen med denna blandning. Om du känner att du inte får tillräckligt med vitaminer från din kost , så är denna cocktail av kraftfulla antioxidanter en punsch och hjälper dig att ta upp näring som du normalt inte får via kosten. Det bästa sättet att få de vitaminer och mineraler du behöver är genom en hälsosam kost . Papaya ger dig mer än din dagliga rekommenderade värdet av vitamin C för att hålla immunförsvaret starkt och avvärja sjukdomar. Grönkål och spenat ger dig en hälsosam dos av magnesium och kalcium och äpplen/bananer ger dig en dos av antioxidanter

Ingredienser
1  papaya1
50 g grönkål
50 g spenat
2 bananer
2 gröna äpplen

Leave a Reply