Vatten

Det finns många skäl att dricka vatten. I själva verket är vattnet avgörande för din hälsa. Tänk på vatten som ett näringsämne din kropp behöver som finns i vätskor , vanligt vatten , och livsmedel.  Dricksvatten hjälper till att upprätthålla balansen av kroppsvätskor . Din kropp är sammansatt av ca 60 % vatten . Funktionen hos dessa vätskor inkluderar matsmältning, absorption , cirkulation, skapande av saliv , transport av näringsämnen , och upprätthållande av kroppstemperaturen. Inte nog med att kroppen mår bra av vatten så hjälper vattnet även dig att gå ner i vikt om så önskas. När du dricker mycket vatten så småäter du mindre och du känner dig full snabbare samtidigt som du slipper onödig huvudvärk och trötthet. Ha ett glas framme dagligen för att inte glömma bort att dricka!

Leave a Reply