Musik

Musik är inte bara en form av underhållning – det förstärker och förändrar varje aspekt av våra liv. Har du tillräckligt med information kring detta så kan du utnyttja musikens befogenheter  för att göra din dag mycket bättre. Under det senaste decenniet eller så , har en stor mängd vetenskaplig forskning om musik visat att rätt musik vid rätt tidpunkt på allvar kan förändra vårt humör. Här är en vetenskaplig analys av hur du ska lyssna på musik hela dagen. Oavsett om du jobbar på kontor eller sitter hemma är det på morgonen du hittar den energin du behöver för att driva igenom dagen. Forskare har funnit att låtar med tung bas ( hård rock och hip – hop ) inspirerar känslor av makt och producera en våg av självförtroende och mer komplexa begrepps tanke – en perfekt start på vilken dag som helst. När du har haft en dålig dag så är det okej att lyssna på lugn musik. Att lyssna på ledsen musik är faktiskt hälsosamt eftersom det hjälper till psykologiskt att bearbeta dessa negativa känslor.

Leave a Reply