Unna dig

Träning och övningar i all ära men ibland vill man verkligen bara stänga av allt runtomkring en och unna sig själv en fantastisk behandling av något slag. Bor du i Stockholm så finns det många skönhetssalonger som erbjuder dig massage och diverse olika behandlingar. Mina två absoluta favoriter är Sparadiset och Yasuragi. När du besöker sparadiset har du möjligheten att välja bland diverse olika behandlingar så som massage, chokladmassage men samtidigt får du chansen att boka din egna spaavdelning med bubbelpool, perfekt för dig som vill låta tankarna flöda i en bubblande och skön bubbelpool. Vill du istället komma bort ”på riktigt” och även sova borta så är Yasuragi något som jag gärna tipsar om. Jag har själv besökt detta ställe och säger bara WOW. Så fort man kliver in i den stora oasen så känns det som om att man befinner sig i ett helt annat land. Lugnet och harmonin tar över och du känner hur du verkligen kopplar bort allt. Välj bland olika typer av uppvärmda utomhuspooler, massage, fiskpedikyr och mycket mer. Något som jag uppskattade med Yasuragi var deras aktiviteter som man kunde gå på. Personligen valde jag att gå på ‘klangelresan’ ett perfekt tillfälle om man vill slappna av och släppa allt för en stund. Klicka er in på deras hemsidor för att läsa mer!

Leave a Reply