Springa

Att gå ut och springa/jogga kan vara väldigt avslappnande för både kropp och själ. Det beror på dagen, avstånd, tid, mitt humör, min kropp, min sömn, och flera andra faktorer. Idag är anledningen till att jag älskar att springa både den fysiska och den psykisk hälsan. Jag visste att dagens körning skulle tjäna syftet att öka min mentala hälsa och centre mig. Idag har jag längtade efter precis en körning som inget annat. Välbefinnandet absolut – det är skönt under löpturer, men framför allt efteråt kanske. Och det är skönt att känna sig stark, även om det inte händer så ofta. Hälsan? På sätt och vis kanske, men jag har alltid varit frisk så jag tar nog hälsan för given, vilket förstås är en väldigt nonchalant attityd. Å andra sidan har jag alltid rört ganska mycket på mig, så det är nog inte slump att jag är ganska frisk =)  Jag vet däremot att om jag inte hade varit ute och sprungit /tränat så hade jag inte varit lika energisk och frisk.

Leave a Reply