Yoga – Harmoni hela livet

När du är i harmoni, är resan genom livet lugnare, gladare och mer givande. Yoga har många fördelar så som viktminskning, en stark och flexibel kropp, glödande vacker hy, fridfullt sinne, god hälsa m.m.

Hälsan – Du blir inte bara vältränad, utan även mentalt och känslomässigt balanserad.  Köp hem ett Yoga program eller kolla via youtube för att få hjälp med ställningar, andningsteknik och flexibilitet. Med det sagt, om du inte är flexibel när du börjar göra yoga så kommer du definitivt att bli det eftersom att dina muskler blir starkare.
Många börjar med Yoga för att lindra den vardagliga stressen Du får hjälp med andningen och hjälpmedel att andas rätt.

Vem kan och bör träna yoga? Alla Du är inte för stel eller ovig för yoga – du ska ju träna dig att bli mjukare. Med rätt teknik stärker dina muskler, men också din hud – vårt största organ. Med hjälp av andningen andningen syresätts cellerna och på så vis får huden en naturlig skjuts av syre och cirkulation.Yoga hjälper dig med stress, sänker ditt blodtryck, hjälper dig att lyssna inåt, hjälper dig med andningen, med din hållning, matsmältning, det stärker skelettet, mjukar upp dina leder, stabiliserar ditt blodsocker och förbättrar din allmänna hälsa.

Leave a Reply